Lunch med Lescher

september 26, 2013

Jag sitter på mitt kontor på Söder i Stockholm. Vi har en väldigt fin kurslokal vid Mariatorget där vi också har plats för ett par kontorsplatser.

Min kära kollega är på kurs så jag inmundigar min lunch framför datorn och veckans Pele rapport. Tom Lescher är en fd lärare och numera astrolog med terapeutiskt anslag som berättar om vilka influenser som påverkar oss. Jag kan inte mycket om astrologi och hans stjärnrapport intresserar mig inte särskilt, däremot hans slutsatser. Väldigt givande och underhållande. Idag var temat manligt och kvinnligt och enligt Tom kan vi se fram emot en dynamisk helg:) Synd att Mannen är på kurs…

http://newparadigmastrology.com

Lunch med Lescher

När det gäller min verksamhet i övrigt och AnnasProfylax i synnerhet, är det min upplevelse att jag är i en process av konkretisering. Vad står AnnasProfylax för? Vad är det vi vill bidra med? Vem är jag? Vad vill jag göra? Hur vill jag leva?  Gå min egen väg?

För mig handlar det om att växla fokus in i mig istället för utanför mig. Om jag känner efter, vet jag ju precis vad jag vill och vad som är sant. Jag tror att det är viktigt att ställa sig sådana frågor regelbundet, särskilt om vi i vår strävan efter att göra saker kan ha en tendens att komma på avvägar eller blunda för fakta.

AnnasProfylax vill bidra till fina förlossningsupplevelser. Det vet jag.

Nu ska jag ta en prommis och fundera över om vi kan hålla AnnasProfylax för 50 barnmorskor samtidigt eller om vi tappar för mycket av det personliga anslaget… Får se vad jag svarar kliniken. Jag är redo att ifrågasätta ALLT, det är så lätt att fastna i gamla mönster.

Tom avslutar varje rapport med en liten dikt. Här är veckans rader:

Now that I have chosen to BE just who I am,

And express myself more fully, as a woman or a man

I can GIVE myself completely in love (life) again and again!

Tom Lescher

Go Tom, go!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: