Gemensamma andetag

augusti 25, 2013

Några gånger per år samlas vi som arbetar med AnnasProfylax och delar erfarenheter. Vi är alla en del av Profylaxgruppen men eftersom vi oftast arbetar själva behöver vi ladda med energi, nya förslag, övningar mm – gemensamma andetag.

I fredags hade vi en sådan erfarenhetsträff och jag tror nog jag kan säga att den kommer gå till historien som vår mest avslappnade och mysigaste konferens. När mer än halva dagen hade gått tittade vi på varandra och sa: ”Får man verkligen ha det så här bra?” Känner att jag får en klump i halsen av ren tacksamhet över de givande samtal vi hade. Jag gick hem med ny energi och glädje. Nedan ser ni två av våra duktiga kursledare höggravida Maria Demérus och Anna Rosén Rösiö, dock ej gravid:).

Maria D och Anna RR på erfaträff

Andningsföreläsning 9 oktober

Nu ska jag ladda om inför certifiering och andningsföreläsningen med Anders Olsson den 9 oktober – fick precis glädjande nyheter att Hungerprojektets ordförande, Marie Wallberg kommer!  All avkastning från föreläsningen går till deras verksamhet – vi hoppas att många kommer! Läs mer om den på hemsidan:

http://www.profylaxgruppen.se/1991

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: