Knockad av Varberg

april 15, 2013

”Nu får du slappna av.” Kvinnan la sina händer på mitt huvud och jag kände hur spänningarna rann av mig. Vilken massage! Jag blev faktiskt tagen, knockad, och då har jag ändå varit på många sådana under årens lopp… Efteråt fick jag lägga mig på en uppvärmd vattenmadrass med en filt över kroppen. Mm… Snart skulle jag ha kurs och här låg jag utan att kunna röra mig.

Men jag tror inte att det bara var massagen, jag tror att det var något med hela spat i sig. Jag hade inte förväntat mig ett ”riktigt” spa utan en liten bubbelpool med gym i källaren. I hissen bar det istället av uppåt och under takåsarna, med utsikt över stadens tak och havet, låg Varberg Asia Spa med pooler, ljus- och mörkterapirum, yogasalar och meditationshörnor. Årets spa år 2013. Jag tror dem.

AnnasProfylax på Varbergs Stadshotell

I helgen hade vi premiär för vår profylaxkurs i Varberg. Det blev bättre än vi hade kunnat hoppas. Hotellet är alldeles underbart med kristallkronor, god mat och maffiga soffor. Konferensrummen är fina och deltagarna kom från både Halmstad, Borås, Varberg och Göteborg . I fredags fyllde Mannen och jag bilen med kursmaterial, våra egna väskor och for iväg. I Borås vek vi av från motorvägen och tog istället väg 41 över slättlandet ner mot Varberg. Jag njuter av att titta på naturen och tillåta avvikelser från resplanen. Mannen kom med för att hjälpa mig men också för middagsmys och budgetarbete – nytta med nöje på hög nivå.

Det är perfekt att ha en profylaxkurs dagarna efter varandra där deltagarna också sover över. Vi har ett liknande koncept på Yasuragi och vi trivs väldigt bra med det – lugnet och miljön sprider sig in i kurssalen och gör lärandet ännu bättre

Nästa kurs i Varberg kommer vår kursledare Lotta hålla och nästa efter det är det Matildas tur – men sen, sen är det min tur igen – mums!

Varberg m levande ljus

Ett svar till “Knockad av Varberg”

  1. Stina Hagström said

    Nu har VI fött barn! Det var helt fantastiskt!!! Efter att vattnet gick tog det två dygn. Utan kursen och därigenom en fantastisk och välförberedd make vill jag inte veta hur det skulle gått. Det var så himla häftigt att föda! Gjorde inte särskilt ont även om jag var fullkomligt supertrött. Och det kom ju en så underbar liten person till oss! Har spridit ryktet om Annas Profylax med era broschyrer till förlossningen i Växjö. De var väldigt imponerade på vårt samarbete, andning osv. Har f.ö. skrutit om kursen för barnmorskan och föräldragruppen i Älmhult och alla andra som orkat höra på en nyfrälst 🙂

    Jag säger bara; TACK!!!

    Lyckliga hälsningar,
    Stina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: