På vift

januari 25, 2013

Sitter på ett regionaltåg på väg till Göteborg. Regionaltåg. När jag såg på biljetten insåg jag mitt misstag. Brukar åka X2000 när det går, förstås. Fort ska det gå!

Nu stannar vi vid varje station (känns det som), nästa Laxå, och till min glada förvåning njuter jag för fulla muggar! Vad skönt det är när inte tåget rusar fram i hålla-andan-fart! Kroppen slappnar av och jag slipper det där lilla illamåendet på grund av tågets krängningar. Och det fastnar något på bilden när jag tar ett foto! Tack vare internet kan jag också jobba och kursadministrera. Mmmmm…

Tågbild på väg till Gbg

Har bestämt mig för att börja hålla kurser då och då i Göteborg under våren. Dels gillar jag verkligen att hålla kurs där och dels har vi några lokala kursledare som är på paus, vilket gör att vi behöver fylla på. Faktum är att vi behöver bli fler, så är det någon som känner sig inspirerad, hör av er till oss! Dessutom är vi på jakt efter en ny lokal i centrala Göteborg – en fin! Vi hyr gärna in oss på en mödravårdscentral, yogaställe eller liknande.

Paus – det ringer…

Det var en mamma som är omföderska som ringde. Hon berättade att hon haft en jobbig upplevelse och ville göra vad hon kunde för att ge den kommande förlossningen en ny chans. Jag blir så glad. Önskar att många fler omföderskor insåg vilken glädje de skulle kunna ha av de verktyg vi lär ut. Min erfarenhet är att det är omföderskorna som går kursen som på djupet förstår guldet i de verktyg de får för smärthantering, andning och avslappning och hur de kan få tillbaka känslan av kontroll och närvaro. De har ju något att jämföra med… Fortfarande är det 80-90 procent som är förstföderskor på våra kurser – så varmt välkommen, kära omföderska!

Trevlig helg!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: