Bland flyttlådor och poliser

september 4, 2012

Mina första kurser höll jag i mina kompisars mammaklädesbutik, på barnens dagis och hemma i vardagsrummet. Familjen fick hålla till på övervåningen och försöka vara tysta…

När min kursadministratör Anna och jag behövde mer kontorsutrymme, åkte vi till Coop för att titta på friggebodar. Vi la ner mycket tid på att fundera över om vi skulle ha liggande eller stående brädor… Det blev till slut ett riktigt kontor ett par hundra meter från mitt hus. Den fjärde april år 2003 flyttade vi in i kvarteret Rödbetan i Enebyberg norr om Stockholm.

Vi blev kvar i Rödbetan i nästan tio år. Förra veckan gick sista lasset till vårt nya kontor. I torsdags satt jag länge i en ensam fåtölj och lät åren passera genom mig. Mina tårar kom som på beställning. Och mina leenden. Vi har haft så KUL och sådana starka drömmar. Har.

Nu börjar en ny resa.

Vi har flyttat kontoret till det som tidigare kallades Åkarnas hus i Danderyd. En betonggrå exteriör med ett superfint inre. Wow, vilket gym i källaren! Supergod mat i husets restaurang och massor mer poliser!!!! (Det visade sig nämligen att vi har den Syrianska Ambassaden i vårt hus och de har haft ett attentat för några veckor sedan.)

Min nya kursadministratör, Malin, är en kvinna med flera strängar på sin lyra. Bland annat är hon en extraordinär personlig tränare… Gym, tränare… Hm. See my thinking? Yes! Här ska filas på kurvorna!

Malin in action.

Mitt skrivande har legat nere efter det att jag avslutade min andningsblogg hos Anders (www.sorena.se)  SOMMAREN kom emellan, och FLYTTEN. Men nu är jag på G igen!

Ha det bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: