Mindfullness, ja! Föda utan rädsla och dykteknik, självklart! Profylax? Alltid!

maj 2, 2011

Trender kommer och går – men profylaxen består! Skämt åsido, men visst är det så att ena stunden ska alla gå på profylax, magplask eller gravidyoga och nästa gång är det mindfullness eller dykteknik eller…. Jag inser att det inte alltid är så lätt att vara gravid och veta vad man ”bör” göra eller gå på. Hur ska man tänka?

Jag älskar nya grepp, tankar och idéer. AnnasProfylax är faktiskt summan av det bästa från en rad olika tekniker, mentala träningsprogram och strategier. Det jag är intresserad av är RESULTAT och det betyder att jag ständigt letar efter nya pusselbitar och hittar dem lite var stans. Vi lär oss ju mer hela tiden, eller hur? Det vore ju galet att hålla kvar i något gammalt för någon dammig princips skull. Jag gillar utveckling! Av den anledningen utvecklas AnnasProfylax hela tiden. En till två gånger per år samlas alla kursledare och delar med sig av sina erfarenheter, smarta pedagogiska tips osv. När Susanna Heli kom med sin Föda utan rädsla, var det en självklar bok att läsa för oss alla – så bra! Vi andas ju samma bas och med hennes raka och enkla budskap kunde vi själva få hjälp att bli bättre! Samma sak med barnmorskan Cayennes underbara dykteknik – den är idag en självklar del i vårt sätt att lära ut andningen. Faktum är att jag blev så nyfiken på att se dyktekniken i verkligheten att jag ringde upp till Cayenne och frågade om jag kunde få se henne arbeta, vilket jag fick om jag var helt tyst och satt, helst osynlig, i ett hörn:) Det var magiskt att se henne få en mamma att stillna, vända blicken inåt och FÖDA. Så tyst, lugnt och helt naturligt. Cayenne har fått mig att se hur man kan hjälpa en kvinna att göra just det – vända sig inåt och låta kroppen föda. TACK!

Så med det sagt – känn efter och prata med andra som gått olika kurser. VÅRT mål är enkelt – att kunna erbjuda den allra bästa träningen och förberedelsen. Inte näst bästa – den bästa!

Kram

Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: